Има бъдеще и трябва да е ясно, че до момента

...
 Има бъдеще и трябва да е ясно, че до момента
Коментари Харесай

Иван Върляков, БСП: Стига безхаберие в Стара Загора

 izbori_2023_v1_015

 

" Има бъдеще и би трябвало да е ясно, че досега хората, работещи там, а и ние хората, живеещи в този район, бяхме заблуждавани. Необходимо е да се подхващат съответни дейности и да вървим с ясна цел към по-добро бъдеще. Помня 2000-та година, когато Стара Загора три години поредно беше номер 1 в България като стопански индикатори. Като приказваме за Стара Загора би трябвало да сме наясно, че нашата обстановка е равна с тази на Чирпан и Гурково. Много бързо би трябвало да се подхващат дейности. Задължени сме да произвеждаме електрическа енергия от един естествен запас, който е конкурентен в целия свят. Защото Стара Загора няма да е същата без комплекса “Марица-изток ”.

Това съобщи претендентът за кмет на Стара Загора от Българска социалистическа партия Иван Върляков в ефира на Българска национална телевизия.

Той бе безапелационен, че парите би трябвало да се харчат по предопределение, а не за избрани компании, които да печелят поръчките. " На Стара Загора липсва метода на положителния собственик. Знам по какъв начин може да стане, правил съм го ", добави социалистът.

Кандидатът за кмет от Българска социалистическа партия изясни, че в основата на проблемите е образованието и уточни, че в тази тенденция Стара Загора има неповторима опция. " 10 хиляди студенти от над 50 страни - те могат, идвайки тук, да останат и да работят. Останалото е работа на общината. Бизнеса да желае да пристигна тук поради квалифицираната работна ръка. Това мога и ще го направя ", заключи той.

" Бюлетината ни е с номер 1 и аз съм подготвен да послужвам на тази община, с цел да стане по-добро място за живот. Знаем какво и по какъв начин би трябвало да се направи. Край на ремонт на ремонта. Край на безхаберието. Трябва ни добър собственик. Всички в листата ни са почтени. Гласувайте с номер 1, в случай че желаете по-добро бъдеще ", прикани в умозаключение Иван Върляков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР